Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD.

Πωλήσεις & Υποστήριξη:

Αρχική Σελίδα

Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD. Ποιοτικός έλεγχος

Αυτοί οι τύποι είναι πραγματικά επαγγελματικοί στις εμπορικές συναλλαγές καθώς επίσης και οι ουσίες δικτύωσης, μου κέρδισαν πολλά ενέργεια και χρήματα.

—— John Karanja

Νίκαια που λειτουργεί με σας, άψογο προϊόν, που εξετάζετε την επόμενη διαπραγμάτευση.

—— Michael Morrison

Είμαι Online Chat Now
QC Προφίλ

Το μοναδικός-τηλ. είναι ο κύριος κατασκευαστής των τηλεπικοινωνιών και του δικτυακού εξοπλισμού ειδικότητας προϊόντων υποδομής επικοινωνιών στην Κίνα. Το μοναδικός-τηλ. καθιερώθηκε για να ικανοποιήσει την αυξανόμενη ανάγκη της βιομηχανίας για μια επιχείρηση που θα μπορούσε να παρέχει μια σοφή ποικιλία του δικτύου και της ίνας τηλεγραφώντας κ.λπ.

Όλα τα προϊόντα που παρέχονται από Unique-Tel περιλαμβάνουν τα ράφια & τα γραφεία 19», PDU, εκπαιδευτικά χρεώνοντας γραφεία, συνδετικότητα χαλκού, συνδετικότητα ινών, λύση εγχώριας δικτύωσης. Τα προϊόντα που πωλούνται από Unique-Tel περιλαμβάνουν τα προϊόντα τύπων ανεφοδιασμού και υποστήριξης που ενσωματώνονται στα δίκτυα τοπικής περιοχής και τον ευρύ κόσμο που ενσωματώνονται τηλεγράφηση των επιχειρήσεων και των ιστοριών. Η κατασκευή τροποποίησε τα πρότυπα και τη συνήθεια ηλεκτρονικά, τη δικτύωση, συνημμένα ασφάλειας για να τελειώσει άμεσα - χρήστης και μέσω της διανομής. Προστιθεμένης αξίας κατασκευαστικές υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου του σχεδίου νέων προϊόντων, της επεξεργασίας, της συνέλευσης και της δοκιμής με τη σφαιρική εκτέλεση στους κορυφαίους πελάτες βιομηχανίας που εξυπηρετούν τις τηλεπικοινωνίες, τον υπολογισμό δικτύωσης και τη γενική ηλεκτρονική αγορά.

Το μοναδικός-τηλ. έχει την αποκλειστική κοινοπραξία με τους παγκόσμιας ποιότητας κατασκευαστές που υποστηρίζουν στον ανεφοδιασμό πρώτης ύλης με την ενσωμάτωση της παγκόσμιας ποιότητας κατασκευής της σειράς στοιχείων, τηλεπικοινωνιών και πλήρους σειράς του κεντρικού υπολογιστή και των ραφιών δικτύων.

Η σειρά προϊόντων μοναδικός-τηλ. έχει τη συμβατότητα με ANSI/EIA Rs-310-δ IEC2972 DIN41491: PART1 DIN41494: PART7 GB/T3047. 2-92 πρότυπα Πρότυπα ETSI. Το μοναδικός-τηλ. έχει διάφορη κατασκευή ετών και την εμπειρία εξαγωγής στις τηλεπικοινωνίες και το δικτυακό εξοπλισμό, έτσι θα είναι η ευχαρίστησή μας να έχουμε την επιχείρηση με τη σεβαστή επιχείρησή σας.

Πιστοποιήσεις
  • Κίνα Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD. Πιστοποιήσεις

    Πρότυπο:RoHS, IEC, CE, SGS

Στοιχεία επικοινωνίας
Wuhan Unique Mechanical And Electrical Equipment Co.,LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Mr. Cocoon Lee

Τηλ.:: +8615625220987

Φαξ: 86-27-82757025

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)